Centralnoafrička Republika

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Centralnoafrička Republika

Некретнине за продају у Централ Африцан Републиц

Централноафричка Република је држава централне Африке. Његов главни град је Бангуи. Централноафричка Република граничи на сјеверу са Чадом, са Суданом и Јужним Суданом, на југу са Демократском Републиком Конго и Републиком Конго и на западу са Камеруном; то је држава без излаза на море.

Централноафричка Република карактеризира тешка економска нестабилност узрокована политичком нестабилношћу и хуманитарном кризом. Већина становништва Централноафричке Републике расељена је или тражи уточиште у сусједним земљама.

Некретнине за продају у Централној Републици нису приступачне локалном становништву, јер је разлог за ниске приходе већа вјероватноћа да ће тражити закупљени смјештај него купити.

Узрок економских и политичких проблема, али и питање проблема, финансијске институције и посебно банке су одлучиле да се стабилизују у Бангуију, главном граду земље. Зато је веома тешко наћи некретнину за продају у Централноафричкој Републици.

Бимбо је други по величини град у Централноафричкој Републици и налази се на југозападу земље. Бимбо је добар пример градског живота и његова препуна тржишта су атракција за туристе. Становништво Бимба удвостручило се у последњих десет година, а клима је бучна и хаотична. Овдје је једноставније пронаћи некретнину за продају.

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 27865

Prodaja Остало (земљишта), Centralnoafrička Republika, Bangui, Bangui, tallet al asafir

184,609,098.04RSD
Prodaja
Остало (земљишта)

3280 m²
3280скм невероватно земљиште у ајалтоун-24км 1 'од аутопута 3' од ајалтоун центра 30/75 зонирање погодан за: 1-буилд 3 стамбене пројекте свака 3...
Cod. 27301

Prodaja Трособан стан, Centralnoafrička Republika, Bangui, Bangui, bangui center

Reserved negotiation
Prodaja
Трособан стан

85 m²
одличан стан на продају
Mapa, kretanje cena i statistika
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB